Kennedymars

Hallo deelnemer! Leuk dat je geïnteresseerd bent in de Kennedymars! Dit jaar hebben we alweer de 12de editie gelopen. Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Kennedymars en de oefentochten. Tevens staat hieronder een link naar de foto's van de Kennedymars. Hier kan iedereen foto's aan toevoegen!

Foto's

Via deze link kun je de foto's van de Kennedymars 2017 bekijken. Daarnaast kun je hier ook foto's aan toevoegen die je zelf gemaakt hebt met je camera, of je mobiel.

Route

Op deze pagina kunnen straks de routes gevonden worden van de oefentochten en de Kennedymars zelf. De route voor de Kennedymars ontvang je ook voor vertrek. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent, want je wordt tevens op de hoogte gesteld van de laatste informatie.

Belangrijk voor alle tochten is je zichtbaarheid. Zorg voor goede verlichting en/of reflecterende kleding wanneer er 's avonds of onder slechte weersomstandigheden gelopen wordt.

Oefentochten

Ieder jaar worden er weer verschillende oefentochten georganiseerd ter voorbereiding op de tocht der tochten. De oefentochten nemen in afstand toe, waarbij de oefentocht van 40 kilometer de langste is. De data en tijden van alle oefentochten voor de Kennedymars van 2018 kunt u hier volgend jaar bekijken.

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met feestdagen zoals Carnaval, Pasen, Koningsdag en met de wandeltochten georganiseerd door de World of Walking. Voor verdere informatie kun je altijd contact opnemen met Tapperij Huis ten Bos (0162-520328).